Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Vrijdag 17 augustus jongstleden is een afvaardiging van het bestuur, sponsorcommissie, TC en Houx op bezoek geweest bij Deventrade / Hummel. Doel van dit bezoek was tweeledig; enerzijds een presentatie en rondleiding bij dit mooie bedrijf in Deventer (Deventrade is licentiehouder van o.a de sportmerken Hummel, Stanno en Reece), anderzijds het bespreken van de laatste details ten behoeve van een hernieuwde (sportkleding, en –materialen)sponsorovereenkomst tussen (fabrikant / groothandel) Deventrade / Hummel, (detailhandel) Houx en Warnsveldse Boys. Dit laatste in combinatie met afspraken over de wijze waarop we de samenwerking tussen deze drie partijen voor wat betreft kledinglijn, bestellen, leveren en factureren, prijzen en sponsoring kunnen optimaliseren (bijvoorbeeld middels digitaliseren, inrichten webshop, etc) .

Bij deze kunnen wij de heugelijke mededeling doen dat wij een nieuwe en voor de Boys kwalitatief en financieel gunstige overeenkomst hebben afgesloten met een contract voor een periode van 6 jaar.

Dit betekent dat onze vereniging binnen haar kledingfonds gebruik blijft maken van de kleding-, en materialenlijn van Deventrade / Hummel en Houx.

Bestuur Warnsveldse Boys


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...