Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Beste mensen,

In het afgelopen seizoen is er een aantal keren sprake geweest van vernieling of diefstal hetgeen voor het bestuur aanleiding is geweest hierover met de Gemeente Zutphen in gesprek te gaan.

Afgesproken is dat de Gemeente, met inachtneming van een maximum bedrag, 50% in de kosten wil bijdragen voor die verenigingen die hun accommodatie van camerabeveiliging wil voorzien. Er is gekozen voor ROB beveiliging om de camerabeveiliging bij diverse verenigingen aan te brengen en op deze wijze is er inkoopvoordeel gerealiseerd.

De camera’s zijn sinds een aantal weken geïnstalleerd en opgeleverd evenals een aantal LED-lichtbakken enerzijds bedoelt als afschrikeffect voor mogelijke indringers en anders om de kwaliteit van de beelden te verbeteren.

Rond de lichtbakken komt nog een schakelaar zodat deze, als er getraind wordt of mensen op de accommodatie zijn, niet elke keer aanspringen.

Het protocol cameratoezicht kun je hier bekijken.

Bij de ingang is een bord geplaatst om duidelijk te maken dat er sprake is van camerabewaking.

Namens bestuur Warnsveldse Boys

Bas de Bruijn voorzitter


Gerelateerde berichten

Webmaster

Nominatie sportploeg van het jaar!

Het eerste efltal van de Warnsveldse boys in genomineerd met 2 andere ploegen voor de sportgroep van het jaar!!! Voorafgaand aan dit evenement is het eerste elftal - Morgenavond - woensdag 16 januari 2019 -te gast in het radio programma Ratatouille van 20.00 tot...

Webmaster

Opbrengst grote clubactie

Grote Clubactie  De Grote Clubactie 2018 zit er weer op. We kijken terug op een mooie opbrengst die tot stand is gekomen door de inzet van alle verkopende leden. Door jullie hebben we een prachtig bedrag opgehaald van maar liefst € 1374,10,- Wij zijn SUPER ...