Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

Beste mensen,

In het afgelopen seizoen is er een aantal keren sprake geweest van vernieling of diefstal hetgeen voor het bestuur aanleiding is geweest hierover met de Gemeente Zutphen in gesprek te gaan.

Afgesproken is dat de Gemeente, met inachtneming van een maximum bedrag, 50% in de kosten wil bijdragen voor die verenigingen die hun accommodatie van camerabeveiliging wil voorzien. Er is gekozen voor ROB beveiliging om de camerabeveiliging bij diverse verenigingen aan te brengen en op deze wijze is er inkoopvoordeel gerealiseerd.

De camera’s zijn sinds een aantal weken geïnstalleerd en opgeleverd evenals een aantal LED-lichtbakken enerzijds bedoelt als afschrikeffect voor mogelijke indringers en anders om de kwaliteit van de beelden te verbeteren.

Rond de lichtbakken komt nog een schakelaar zodat deze, als er getraind wordt of mensen op de accommodatie zijn, niet elke keer aanspringen.

Het protocol cameratoezicht kun je hier bekijken.

Bij de ingang is een bord geplaatst om duidelijk te maken dat er sprake is van camerabewaking.

Namens bestuur Warnsveldse Boys

Bas de Bruijn voorzitter


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vrijwilligersavond 14 juni 2019

Dag allemaal, Een club kan niet zonder vrijwilligers!! Op een aantal plekken is zeker ook nog wel hulp nodig! Maar laten we vooral al die vrijwilligers niet vergeten die allemaal op eigen manier al een structurele bijdrage leveren aan onze club!!!