Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering

Warnsveldse Boys 19-1 – Eerbeekse Boys 19-1, 2-2 (1-0)

Webmaster

Vandaag stond de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen op het programma. Vorige week werd onze uitwedstrijd tegen AZC nog afgelast.

De warming up ging slapjes. Daarna begonnen wij de eerste tien minuten van deze wedstrijd ook zwak. En dat tegen een tegenstander waarvoor we gewaarschuwd waren. Zij hadden hun eerste wedstrijd ruim gewonnen. Na tien minuten kregen wij meer grip op de tegenstander en lieten we beter voetbal zien. Dit betere voetbal bracht meerder kansen en werd in de 33ste minuut beloont met een mooi doelpunt van Ruben op aangeven van Bram. Eigenlijk had het bij rust 2 of 3-0 moeten staan maar stond het maar 1-0.

In de rust werden Bram, Luca en Ruben er afgehaald en kwamen Arif, Gijs en Valentijn erin. We werden gewaarschuwd dat we scherper moesten zijn en vooral het laatste half uur van de eerste helft voort moesten zetten.Na de rust begonnen we echter weer zwak.

Eerbeek maakte de gelijkmaker in de 55ste minuut. Vanaf deze goal grepen wij weer de controle en hadden wij weer de overhand in de wedstrijd en creëerde wij verschillende kansen. In de 77ste minuut scoorde Arif dan ook de verdiende 2-1 op aangeven van Gijs.

Na deze goal begonnen we de grip op de wedstrijd een beetje te verliezen, we liepen veel uit positie en stonden regelmatig 1 op 1 achterin. In de 85ste minuut ging het dan ook alsnog fout toen Eerbeekse Boys uit een counter de gelijkmaker scoorde.

Het seizoen begon daarmee met een teleurstellend gelijkspel in een wedstrijd waarin er meer in heeft gezeten en had moeten zitten,

Volgende week spelen wij onze tweede wedstrijd uit tegen Groen Wit.


Gerelateerde berichten

Webmaster

JO11-2 kampioen?

Aankomde woensdag kan de JO11-2 van de Warnsveldseboys kampioen worden. Aan een gelijk spel hebben ze al voldoende, maar ze gaan natuurlijk voor de winst. Komen jullie ze allemaal aanmoedigen aanstaande woensdag? De wedstrijd begint om 18.30 uur.