Hoofdsponsor

Glans Schoonmaakbedrijf Asbestsanering
Webmaster

De Rabobank heeft landelijk haar beleid voor sponsoring aangepast; i.p.v. een éénzijdige sponsorrelatie met tientallen verenigingen wil de bank een partnership met een beperkt aantal verenigingen die maatschappelijk relevant en betrokken zijn.

In de regio Noord-Oost Achterhoek ging het over circa 80 verenigingen die gesponsord werden.

De Rabobank wil met 5 tot 10 verenigingen een partnership aangaan en een meerjarige overeenkomst sluiten. Als je hiervoor in aanmerking wilde komen moesten er vier themabijeenkomsten worden bijgewoond en een Pitch worden ingediend.

Mark Borninkhof en ik hebben de vier themabijeenkomsten bijgewoond. Op basis van de verkregen informatie is er met bestuur, aangevuld met een aantal leden, een Pitch opgesteld. In de Pitch moest je een beeld van de vereniging geven, waar je naar toe wilt en waar je ondersteuning voor nodig denkt te hebben.

De Rabobank biedt naast cash inhoudelijke begeleiding op de thema’s waar je behoefte aan hebt met als doel om de organisatie te versterken.

De Pitch is uitgewerkt op papier en is ondersteund met diverse filmpjes die een sfeerimpressie geven van wat de club doet en hoe zij haar maatschappelijke rol invult. Zowel het Pitch-document als de nodige filmpjes zijn op een aparte website aangeboden aan de Rabobank.

Op woensdag 28 maart jl. kwam het verlossende woord van de jury van de Rabobank dat onze Pitch unaniem is goedgekeurd en wij tot de uitverkoren verenigingen horen. In de periode tot de zomer zullen gesprekken met Rabobank en NOC-NSF worden gevoerd om alles vast te leggen in een sponsorovereenkomst.

We zijn apetrots dat we met vlag en wimpel geslaagd zijn om voor verenigingsondersteuning in aanmerking te komen. Dank aan alle betrokkenen en in het bijzonder Roel Meijerink die de filmpjes heeft gemaakt en Yanick Nagtegaal die de site heeft gebouwd. Een mooi stukje teamwork!

Omdat er nog geen sponsorovereenkomst is mogen we ook meedoen met Hart voor de Achterhoek. Hierover komt zeer binnenkort nadere informatie hoe we met zijn allen (voor zover je een betaalrekening hebt bij de Rabobank) nog maximaal € 2.500 aan sponsoring kunnen binnenhalen. Wij hopen en vertrouwen op jullie medewerking om ook dit tot een succes te maken.

Als je de Pitch-Site wilt bekijken klik dan hier >

Indien je meer wil weten over de Pitch-filmpjes en hierin benoemde activiteiten schroom dan niet om ons te benaderen. Graag zelfs!

Mark Borninkhof (sponsorcommissie) en Bas de Bruijn (voorzitter namens bestuur)


Gerelateerde berichten

Webmaster

Vorden 1 - WvB 1 verslag

Belangrijke overwinning Warnsveldse Boys in de derby met Vorden. Vandaag stond er, voor beide ploegen, weer een belangrijke wedstijd op het programma. Vorden was gastheer en kon bij een overwinning ruim afstand van ons nemen. Wij wilden de punten graag mee terug nemen naa...

Webmaster

Heel veel compost

Ja, het ligt klaar!!! Heel, heel veel zakken compost!!! Morgen worden ze door een groep vrijwilligers bij u bezorgt. Wanneer ook u een zak of meer heeft gekocht, bedankt voor uw bijdrage. De bezorgers wensen we veel succes en bedanken we ook dit jaar weer voor de inzet.